Skip to main content
weet magazine scheurkalender 2022

De nieuwe Weet Scheurkalender 2022 is uit! In de kalender vind je elke dag een leuk Weetje voor de Bijbel, natuur, wetenschap en techniek.

Kun je niezen met je ogen open? Sneeuwde het in het paradijs? Krijg je ADHD van kleurstoffen? Wat deed Noach met alle mest op de ark? Mag je nou wel of niet brood voeren aan de eendjes? Op deze (en heel veel andere) vragen vind je het antwoord in de nieuwe Weet Scheurkalender 2022: dé kalender voor nieuwsgierige jongeren en weetgrage ouderen!

Nieuw: foto’s en cartoons

De kalender is dit jaar nog leuker en leerzamer. Iedere dag lees je een interessant weetje of een herkenbare vraag over geschiedenis, voedsel, natuur, de Bijbel, dino’s, techniek, bizarre records, en nog veel meer. Daar houdt het niet mee op, want je komt ook elke maand een pittige breinbreker en een vrolijke cartoon tegen! Al met al is deze kalender een must have voor iedereen die zich graag bij kennis laat brengen op het gebied van geloof, natuur en wetenschap.

Cadeau

De scheurkalender is een perfect cadeau voor de decembermaand of voor een verjaardag. Benieuwd hoe de scheurkalender er van binnen uit ziet? Bekijk dan hier een paar voorbeeldpagina’s.

Kopen

Koop de kalender nu in onze webshop of via je lokale boekhandel.