Skip to main content

Het kerstfeest nadert snel. Veel bedrijven zijn bezig met hun kerstpakketten en relatiegeschenken. Ook bij Weet Magazine denken we na over de kerstperiode, waarbij we stilstaan bij de komst van Gods Zoon naar de aarde. Graag willen we daarom, net als vorig jaar, leuke en betaalbare christelijke cadeaus aan ondernemers aanbieden voor in de kerstpakketten.

Weet Magazine, het bekende christelijke populairwetenschappelijke tijdschrift, brengt ook jaarlijks een scheurkalender uit, die gretig aftrek vindt onder particulieren en bedrijven. De scheurkalender staat volg met gekke vragen, grappige feitjes en leuke weetjes over de Bijbel, natuur, techniek en wetenschap, zoals:

  • Wat doet een bril met je ogen?
  • Worden krabben verliefd?
  • Waar is de ark van Noach gebleven?
  • Hoe ving Simson 300 vossen?
scheurkalender 2024

Kerstpakket

De Weet Scheurkalender 2024 kan een mooie toevoeging zijn aan uw kerstpakket. Bedrijven kiezen vaak voor de kalender omdat ze een christelijke boodschap aan hun werknemers willen meegeven, maar dan op een vlotte en toegankelijke manier. Daarvoor is de Weet Scheurkalender zeer geschikt.

Al 55 bedrijven gingen u voor.

Via www.weet-magazine.nl/voorbeeldpaginas kunt u een paar pagina’s van de scheurkalender bekijken. Zo krijgt u een goede indruk van hoe het product er van binnen uitziet.

Staffelkortingen

De consumentenprijs van de scheurkalender is €15,95. Voor christelijke ondernemers hanteren we echter een flinke korting als u meerdere scheurkalenders aanschaft. We hanteren de volgende actieprijzen:

 

Aantal Prijs per stuk (ex. btw)
10 – 40 stuks €9,75
50 – 100 stuks €9,25
110 – 200 stuks €8,75
210 of meer stuks €7,75

 

Levering

Er kan vanaf 10 stuks besteld worden (kleinere bestellingen in overleg). De scheurkalenders worden geleverd in dozen van maximaal 28 stuks. De verzendkosten per doosje bedragen €7. Ophalen kan ook; dat kost uiteraard niets. Bezorging door Weet is mogelijk als u in de buurt van Waddinxveen of Urk bent gevestigd. De leverdatum stemmen we af in onderling overleg, en is al per direct mogelijk.

Bestellen

Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig mailen naar onze marketingmedewerker Klaas Roos (klaas.roos@weet-magazine.nl). Bellen kan uiteraard ook, via 030 – 227 33 08.