Wat is Weet Magazine?

Weet Magazine is een tweemaandelijks verschijnend populairwetenschappelijk tijdschrift. Het beschrijft de leukste ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief. Feiten zijn feiten. Die blijven zoals ze zijn. Daar waar het de uitleg van de feiten betreft, maakt Weet Magazine het verschil.

Wetenschappers ontdekken veel, maar er is ook nog veel onduidelijk. Sommige gegevens ontbreken helaas om complete en betrouwbare verklaringen te geven. Vaak valt men dan terug op aannames.

Het is belangrijk dat onzekere dingen niet als voldongen feiten worden uitgelegd. Weet Magazine brengt hierin de nuance aan.

Is je interesse gewekt? Word dan abonnee! Of koop eerst een los nummer in onze webshop om kennis te maken. Weet Magazine brengt je kennis bij die in andere media moeilijk te vinden is. En dat biedt verrassende resultaten!

“De Weet staat vol leuke en opbouwende artikelen over wetenschap en natuur, en laat zien dat het Bijbelse scheppingsgeloof wetenschappelijk erg sterk staat.”

kees van helden

Kees van Helden
Coördinator vereniging Kies Leven

ACTIE

nu 6 nummers voor € 28,95

  • de meest gekozen abonnementsvorm
  • ruim € 7 korting op het eerste jaar*
  • na het eerste jaar op elk moment opzegbaar
Bestel nu