Algemeen

Weet jij het?

Door

op

Twee raadsels:
1. Als je me hebt, wil je me delen. Als je me deelt, heb je me niet meer. Wat ben ik?
2. Wat zit vol blaadjes, maar is geen boom?

Scrol met je muis naar beneden om de antwoorden te weten…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antwoorden:
1. Een geheim.
2. Een bloknoot.

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.