Algemeen

Ufo’s zijn echt, volgens Amerikaanse marine

Door

op

In 2017 kwam de New York Times met een sensationeel verhaal: gevechtspiloten zouden ufo’s op beeld hebben vastgelegd. De Amerikaanse marine bevestigt nu de echtheid van die video-opnames, meldt nieuwszender CNN.


De marine spreekt van ‘niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen’ die door ooggetuigen beschreven worden als 12 meter lange objecten die snel van richting veranderen en door de lucht razen. Deze objecten zouden in 2004 en 2015 op beeld zijn vastgelegd tijdens trainingsmissies.

Piloot David Fravor omschrijft in de CNN-reportage wat hij zag. “Het was extreem abrupt, als een pingpongbal die van de muur stuitert. De mogelijkheid om over het water te zweven en een verticale klim te beginnen van in principe nul naar ongeveer 12.000 voet (3,6 kilometer, -red), en dat in minder dan 2 seconden, om daarna te verdwijnen… dat is iets wat ik nog nooit in mijn leven heb gezien.”

Miljoenen mensen hebben ufo’s gezien en velen zeggen zelfs persoonlijk contact te hebben gehad met vreemde wezens. De gebruikelijke visie is dat dit hoogontwikkelde aliens zijn, afkomstig van verre werelden. Er is veel onzin rond dit onderwerp, maar sommige zaken vragen om een serieus antwoord. Wat bijvoorbeeld te denken van de hierboven beschreven videobeelden en ooggetuigenverslagen van goed opgeleide piloten?

Weet bracht over dit onderwerp al eerder een documentaire uit, die gebaseerd is op de bestseller Alien Intrusion van Gary Bates. Daarin wordt de zin en onzin rondom ufo’s en buitenaardse wezens onderzocht. Hoe zit het met ontvoeringen? Wat gebeurde er bij Roswell? En waar komen ufo’s vandaan?
Wie verder durft te kijken, ontdekt een van de meest verontrustende en tegelijkertijd krachtigste bevestigingen van de Bijbel en het christelijk geloof. De waarheid is verrassender dan je denkt!

Interesse? Bestel dan deze Weet-dvd, waarvoor de redactie de ondertiteling heeft verzorgd.

Bekijk ook eens de trailer:

Deze dvd kreeg een positieve beoordeling in een recensie op de website van het Logos Instituut!

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.