Gratis proefexemplaar

Weet Magazine is een christelijk populairwetenschappelijk magazine. Het tijdschrift wordt gelezen door jong en oud. Ook iets voor jou? Bestel hier een gratis proefexemplaar en ontdek het zelf.

Geïnteresseerd in de wereld om je heen? Verwonderd over Gods schepping? Nieuwsgierig hoe onverklaarbare, maar ook alledaagse dingen, in elkaar steken? Dan maken we Weet Magazine voor jou! We schrijven over opmerkelijk wetenschappelijk onderzoek, leuke weetjes, unieke invalshoeken, en dat alles vanuit Bijbels perspectief.

In Weet Magazine lees je elke twee maanden over de meest interessante ontdekkingen uit natuur, techniek en wetenschap. Daarbij gaan we uit van de betrouwbaarheid van de Bijbel. Weet Magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe oud is de aarde? Hebben mens en dino samengeleefd? Hoe pasten alle dieren in de ark van Noach? Klopt de evolutietheorie? Was de zondvloed wereldwijd? En verder vind je er natuurlijk artikelen over allerlei leuke wetenschappelijke onderwerpen, van auto’s die op water rijden tot de nieuwste snufjes in het leger, en van bizarre schepselen tot meeslepende geschiedenisartikelen.

Weet Magazine 74

Proefexemplaar proberen?

Wil je geheel vrijblijvend éénmalig een proefexemplaar van Weet Magazine ontvangen? Vul dan het formulier hiernaast in en we regelen het voor je.

Abonneren?

Wil je direct een abonnement proberen? Ga dan naar weet-magazine.nl/abonneren, vul je gegevens in, en je ontvangt elke twee maanden het nieuwste exemplaar thuis voor slechts € 26,50 voor het 1e jaar.

Vul hier je gegevens in:

Persoonlijke gegevens


Adresgegevens