Proefabonnement Uitdaging

Beste lezer van de Uitdaging, leuk dat je kennis wilt maken met Weet Magazine, het enige populairwetenschappelijke tijdschrift in Nederland met de Bijbel als uitgangspunt.

Er zijn al veel tijdschriften op de markt, ook veel christelijke. Tussen al die tijdschriften laat Weet Magazine een uniek geluid horen. Het is namelijk niet alleen een superleuk en mooi vormgegeven tijdschrift, maar het gaat in alles uit van de betrouwbaarheid van de Bijbel.

Dus ben jij als lezer van Uitdaging op zoek naar een verantwoord, christelijk tijdschrift dat leuk is om te lezen voor het hele gezin? Zoek dan niet verder. Weet biedt je een mix van artikelen over natuur, techniek en wetenschap.

Daarnaast lees je in het blad ook nog eens antwoord op allerlei lastige vragen over geloof en wetenschap, zoals:

  • Is er bewijs voor Jezus’ opstanding?
  • Stammen we echt van aapachtige wezens af?
  • Wat moet je denken van de oerknaltheorie?
  • Wanneer begint een mensenleven?

Proefabonnement
Voor slechts €12,50 maak je een half jaar (3 nummers) kennis met dit leuke tijdschrift. Vul in het onderstaande formulier je gegevens in, en je ontvangt bij verschijning het nieuwste nummer van Weet Magazine! Het abonnement loopt na het halve jaar automatisch door. Je kunt na afloop van het proefabonnement op elk moment opzeggen*.

* Omdat we tweemaandelijks verschijnen, houden we de wettelijke opzegtermijn van drie maanden aan.

Vul hier je gegevens in:

<