Actie oud-abonnees Leviathan

Welkom! Fijn dat u gebruik wilt maken van de actie voor oud-leden van het tijdschrift Leviathan. Hieronder vindt u meer informatie over de actie en over Weet Magazine, en kunt u uw gegevens invullen.

Weet Magazine is een populairwetenschappelijk tijdschrift dat het interessantste nieuws uit natuur, wetenschap en techniek belicht vanuit een christelijk perspectief. Het magazine bevat artikelen over de discussie rond schepping en evolutie, apologetiek, abortus en andere belangrijke thema’s. Daarnaast vindt u allerlei leuke artikelen over nieuwe technische snufjes en andere wetenschappelijke kwesties in het blad terug. In ons archief vindt u artikelen uit eerder verschenen Weet Magazines. In onze webshop kunt u eerder verschenen exemplaren aanschaffen.

Actie
Speciaal voor oud-abonnees van Leviathan hebben we een leuke kennismakingsactie, waarbij u een gratis Weet Scheurkalender 2021 t.w.v. €14,95 ontvangt bij aanschaf van een abonnement op ons tijdschrift. Het abonnement kost:

  • Voor Belgische abonnees: €39,75 voor 6 nummers Weet Magazine + gratis scheurkalender. In navolgende jaren betaalt u het dan geldende reguliere tarief (voor 2021 is dat €39,75).
  • Voor Nederlandse abonnees: €31,95 voor 6 nummers Weet Magazine + gratis scheurkalender. In navolgende jaren betaalt u het dan geldende reguliere tarief (voor 2021 is dat €31,95). Nederlandse abonnees betalen wat minder dan Belgische in verband met lagere verzendkosten.

Weet Scheurkalender 2021
De scheurkalender die u gratis krijgt bij aankoop van het jaarabonnement, is begin oktober verschenen, en bevat allerlei leuke en interessante vragen. Van welke houtsoort was de ark van Noach? Val je af door koud water te drinken? Wie waren de Daltons? En wat stond er nu precies op het bordje boven het kruis? Pakkend geschreven en goed te begrijpen: iedere dag een interessant weetje over bijzondere beestjes, de natuur, techniek, de Bijbel, en nog veel meer.

Weet Scheurkalender 2021

Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze leuke actie? Vul dan hieronder uw gegevens in. Let op: als u in het onderstaande formulier ‘België’ als land van herkomst selecteert, wordt u onderaan gevraagd wordt of u akkoord gaat met een bedrag van €42,25 in plaats van €39,75. Als u echter op de volgende pagina van het formulier als betaalmethode ‘automatische incasso’ aanvinkt, daalt het bedrag weer naar €39,75.

Vul je gegevens in

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.