Algemeen

Gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021!

Door

op

Wat heeft 2020 Weet Magazine gebracht? Hieronder vind je een kort overzicht van het afgelopen jaar. Ook vind je hier meer informatie over onze openingstijdens tijdens de kerstvakantie.

2020 was een bijzonder jaar voor Weet Magazine. Het blad bestond 10 jaar en had verschillende activiteiten gepland om het jubileum te vieren. In de planning zaten een interactief lezers-event op een bijzondere locatie en een filmvertoning van de nieuwste dvd De Mozescontroverse voor abonnees. Door de coronacrisis zijn die evenementen helaas in het water gevallen.

Medewerkersdag
Wel is er een medewerkersdag geweest voor Weet-auteurs en partijen waar we intensief mee samenwerken. Op die dag zijn we met een club van zo’n 25 mensen afgereisd naar het Omniversum. Daar bekeken we een documentaire over mummificatie in het oude Egypte. Daarna vertrokken we naar een mooie locatie in Boskoop, waar we met de aanwezigen hebben gebarbecued. Tijdens de barbecue hield Weet-medewerker Gert-Jan van Heugten een presentatie over de vraag wie de farao was van de uittocht uit Egypte. De dag was een groot succes en heeft veel motivatie en nieuwe plannen opgeleverd om samen verder te bouwen aan het verspreiden van nieuws en artikelen over schepping, wetenschap en de wereld om ons heen in 2020 en 2021.

Eindredacteur Johan Démoed spreekt aanwezigen toe bij de medewerkersdag

Israëlspecial
Een ander mooi project was het lanceren van de Weet Israëlspecial die in samenwerking met Christenen voor Israël is gemaakt. De special werd gratis uitgedeeld aan bezoekers van de interactieve tentoonstelling van Christenen voor Israël over de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Deze unieke uitgave bleek bij veel Weet-lezers in de smaak te vallen en is ook te koop via onze webshop voor €5,95.

De Mozescontroverse
Verder is er in 2020 de nieuwe Weet-dvd De Mozescontroverse uitgebracht in samenwerking met christelijke filmdistributeur NEEMA. In de dvd zoekt Tim Mahoney uit of de Thora wel door Mozes kon zijn geschreven. Volgens veel wetenschappers bestond er ten tijde van Mozes namelijk helemaal nog geen Hebreeuws schrift. De film ontving positieve reacties van onze lezers en is te koop via onze webshop voor €14,99.

Decemberactie
Tenslotte draait er momenteel een bijzondere Weet Decemberactie. Daarbij krijgen abonnees een leuk cadeau als ze iemand over kunnen halen om abonnee te worden. Weet je als lezer één nieuwe abonnee te werven? Dan krijg je gratis de Israëlspecial thuisgestuurd. Weet je twee nieuwe abonnees te werven? Dan krijg je gratis de Weet Scheurkalender 2021 thuisgestuurd, die boordevol leuke weetjes en boeiende feitjes staat. Zie voor meer informatie de actiepagina.

Corona
De coronacrisis heeft uiteraard ook impact gehad op Weet Magazine. Verschillende evenementen konden niet doorgaan, en allerlei beurzen waarop we jou als lezer hadden kunnen ontmoeten, zijn afgelast of verplaatst. Gelukkig is het aantal abonnees stabiel gebleven, waarvoor we de Heere bijzonder dankbaar zijn. Zo kunnen we vol enthousiasme verder gaan om ook in 2021 onze lezers een leuk, informatief en geloofsopbouwend magazine te bieden.

Openingstijden kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie is Weet Magazine gesloten. Bestellingen die geplaatst worden tussen 23 december 11:30 uur en 3 januari worden vanaf 4 januari weer verzonden. In die periode zijn we ook niet bereikbaar voor vragen over bestellingen of voor inhoudelijke opmerkingen over het blad. Wel kun je onze klantenservice bereiken met vragen over je abonnement of facturatie. Hiervoor kun je bellen naar 030 – 227 3301 of mailen naar weet-magazine@aboland.nl.

Weet Magazine wil je bedanken voor het lezen en delen van het blad, en wenst je namens al haar medewerkers gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2021 toe.

Aanbevolen

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.