Algemeen

Israëlische ruimtechef ziet ze vliegen

Door

op

Vorige week was het wereldwijd in het nieuws: Haim Eshed, de 87-jarige voormalige veiligheidschef van het Israëlische ruimtevaartprogramma, gelooft dat er buitenaardse wezens bestaan. En niet alleen dat, hij beweert dat ze een ondergrondse basis op Mars hebben. 

Eshed is niet de eerste de beste. Hij gaf 30 jaar leiding aan Israëlische ruimteveiligheidsprogramma’s en won drie Israel Security Awards. Wat beweegt zo’n man ertoe zulke uitspraken te doen? Bestaan aliens dan echt? Wat moet je hier als christen van denken?

Geen greintje bewijsmateriaal
Om kort te zijn: er is geen greintje bewijsmateriaal dat er ruimtewezens op aarde zijn geweest. Niet alleen is er nog nooit leven ontdekt op andere hemellichamen dan de aarde, het zou voor aliens ook onmogelijk zijn om de aarde te bereiken. Om de enorme afstanden in het heelal te overbruggen, zouden ze namelijk met lichtsnelheid of zelfs nog sneller moeten reizen. En dat is onmogelijk. Zo’n rit vergt onvoorstelbare hoeveelheden energie die een ruimteschip simpelweg niet kan opslaan. Bovendien zou bij een ruimteschip dat met 1/3 van de lichtsnelheid reist, een zandkorrel inslaan met de kracht van een atoombom… Tenslotte is dat de kans dat er elders in het heelal (of op aarde) spontaan leven ontstaat, onvoorstelbaar klein.

Geestelijke invalshoek
Het geloof in buitenaards leven is niet zo onschuldig als het lijkt. Veel mensen beweren namelijk niet alleen ufo’s te hebben gezien, maar ook ontvoerd te zijn geweest door vreemde wezens. In sommige gevallen lijken die ontvoeringen zelfs demonische trekjes te hebben. Hebben deze mensen maar wat bedacht om in de spotlight te staan, of gaat er een geestelijke realiteit schuil achter de zogenaamde ontvoeringen door aliens? Weet Magazine heeft in 2018 een dvd uitgebracht waarin de zin en onzin rondom ufo’s en buitenaardse wezens wordt onderzocht. Hoe zit het met ontvoeringen? Wat gebeurde er bij Roswell? En waar komen ufo’s vandaan? Wie verder durft te kijken, ontdekt een van de meest verontrustende en tegelijkertijd krachtigste bevestigingen van de Bijbel en het christelijk geloof… Je kunt de dvd kopen via de webshop of via onderstaande knop.

Aanbevolen

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.