Aan wie gun jij de Weet?

Zoals je gezien hebt toen de Weet op de mat viel, hebben we het blad in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe vormgeving, maar met vertrouwde diepgang. Om dat te vieren, bieden we Weet-lezers eenmalig de mogelijkheid om maximaal 2 mensen een Weet cadeau te doen. Zo hopen we nieuwe lezers aan te trekken, zodat we – met jouw hulp – het blad kunnen blijven maken in de toekomst. Doe je mee?

Hoe werkt het?

  1. Vul hiernaast de gegevens in van de persoon die je een gratis Weet gunt, en van wie je verwacht dat die gebaat zou zijn bij een Weet-abonnement. Dat kan je familielid zijn die kritische vragen stelt over de Bijbel, je vader die erg geïnteresseerd is in de natuur, of weer iemand anders.
  2. Vul ook je eigen gegevens in. Zo weet de ontvanger van wie ze het nummer hebben gehad.
  3. In april krijgt degene van wie je de naam hebt ingevuld, helemaal gratis de nieuwe Weet thuisgestuurd, met een leuk kaartje met jouw naam erop als gever. Hoe leuk is dat?

Wat kost het?

Helemaal niets. Noch voor jou, noch voor de ontvanger. Wel is er een maximum van 2 personen aan wie je een Weet cadeau mag geven en van wie je hoopt dat ze Weet-abonnee worden. Ook moet je abonnee van Weet zijn om van deze eenmalige actie gebruik te kunnen maken.

Wat is het addertje onder het gras?

Kort nadat het gratis exemplaar op de mat valt, sturen we een kaartje met een mooie aanbieding naar de ontvanger. Daar kunnen ze gebruik van maken, of er niets mee doen. Meer ‘addertjes’ zijn er niet. We zijn vooral blij met de extra mensen die we via jou kunnen bereiken, in de hoop dat zij de waarde van de Weet ook in zullen zien en abonnee zullen worden. De betrouwbaarheid van de Bijbel is voor veel christenen geen vanzelfsprekendheid meer, en aan het scheppingsgeloof wordt zowel binnen als buiten de kerk getornd. Als je via deze actie de Weet helpt verspreiden, kunnen we meer mensen toerusten. Gods Woord is immers te vertrouwen. Dat mogen mensen best weten.

Zijn er nog overige voorwaarden?

Ja, de volgende:

  • De actie is alleen geldig in Nederland en België.
  • Je mag, zoals gezegd, maximaal 2 exemplaren aanvragen.
  • Je moet Weet-abonnee zijn om mee te mogen doen met de actie.
  • De actie loopt tot en met maandag 18 maart 2024.

GEGEVENS GEVER

Zou ook uw eigen adresgegevens willen invullen? Zo kunnen we controleren of u abonnee bent. Dit is om te voorkomen dat niet-abonnees spamaanmeldingen doen.


GEGEVENS ONTVANGER

“Ik raad mijn kinderen aan Weet Magazine te lezen. Dan neem je de Bijbel en de wetenschap serieus.”

Frank van Oordt rond

Frank van Oordt
Directeur Christenen voor Israël