Skip to main content

Kunnen zebra’s hinniken? Is het heelal oneindig? Welke taal spraken Adam en Eva? Is een vlinder giftig? Stuur jouw unieke lezersvraag/-vragen naar ons op, en maak kans op een cadeaucheque van €10 voor de Weet-webshop!

In elke editie van Weet Magazine en in de jaarlijkse scheurkalender vind je een scala aan (lezers)vragen over natuur, wetenschap, techniek en de Bijbel. Zijn er unieke vragen waar je altijd al mee rondloopt? Benieuwd hoe bepaalde dingen werken? Waarom de wereld is zoals die is? Open vragen die je hebt bij het Bijbellezen, en die te maken hebben met de betrouwbaarheid van Gods Woord en het schepping/evolutiedebat?

Stuur jouw unieke vraag/vragen in. Wie weet krijg je een plekje in Weet Magazine. En de 3 leukste, pakkendste, interessantste vragen krijgen een cadeaucheque van €10 voor de Weet-webshop opgestuurd. Ook meedoen? Vul hieronder je vra(a)g(en) in, en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Je mag zoveel vragen indienen als je wilt.

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden

  • Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 10 oktober. Lezersvragen die daarna binnenkomen, kunnen wel meegenomen worden in Weet Magazine, maar maken geen kans meer op de cadeaubon.
  • Je mag zoveel vragen opsturen als je wilt. Elke vraag telt apart mee voor de wedstrijd.
  • Winnaars worden benaderd op of rond dinsdag 11 oktober. Als Weet Magazine je niet tijdig kan bereiken, vervalt je recht op de prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Weet Magazine behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
  • Typefouten zijn voorbehouden.
  • De cadeaubon is in te leveren in de Weet-webshop. Je kunt hem één keer gebruiken. De bon blijft na uitgifte twee jaar geldig.

Stuur je vraag op

Dit gebruiken we om je te benaderen over de uitslag, als je gewonnen hebt.
De vraag die je wilt indienen