Skip to main content

Weet Magazine en Logos Instituut gaan naar Amerika! Komende zomer zal Weet-medewerker Gert-Jan van Heugten afreizen naar het verre westen om er een grote scheppingsconferentie te bezoeken.

Onder wetenschappers die het Bijbelse scheppingsgeloof aanhangen, is de International Conference on Creationism een begrip. Op dit vijfjaarlijkse evenement presenteert een keur aan creationistische wetenschappers uniek onderzoek dat het scheppingsmodel ondersteunt.

Blijf op de hoogte

Weet-medewerker Gert-Jan van Heugten zal namens Weet en Logos aanwezig zijn als verslaggever. Hij zal twee artikelen schrijven in Weet Magazine over bijzondere onderzoeken die er gepresenteerd zijn. Daarnaast schrijft hij samenvattingen van de lezingen en houdt hij je dagelijks op de hoogte via een korte vlog, die te bekijken is op het Youtube-kanaal van Weet en Logos. Verder houden we je natuurlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief (schrijf je hier in) en social media.

Programma

Het programma van de ICC 2023 is nog niet helemaal ingevuld. Wel is bekend dat onder andere de volgende wetenschappers spreken:

  • Paleontoloog Matthew McLain. Hij gaf eerder een lezing voor het Youtube-kanaal van Logos Instituut over de vermeende verwantschap tussen dino’s en vogels.
  • Geneticus John Sanford, schrijver van het boek Genetic Entropy.
  • Geoloog Andrew Snelling, die onder andere te zien was in de Weet-dvd Is Genesis Geschiedenis?, die te koop is in onze webshop.

Doneeractie Logos Instituut

Om de kosten voor de reis te dekken, is het Logos Instituut een doneeractie begonnen. Wil je financieel bijdragen aan dit project? Overweeg dan een donatie te doen via de Logos-website.

Weet Meer

https://www.internationalconferenceoncreationism.com/

https://logos.nl/logos-instituut-naar-amerika/