Skip to main content

Op zaterdag 21 oktober organiseren Geloofstoerusting en Fundamentum een congres over het thema ‘Verwondering’ in De Bron te Hardinxveld-Giessendam. Op de dag spreken wetenschappers over een scala aan onderwerpen, onder het thema ‘Verwondering’.

Verwondering congres

Doelgroep

Het congres lijkt zich te richten op geïnteresseerden, docenten, kerkleiders, en anderen die vragen hebben over de schepping-/evolutiekwestie.

Sprekers

Op het congres zijn in totaal 10 sprekers te vinden (8 op locatie, 2 digitaal na de tijd). Daar zitten ook wetenschappers tussen die voor Weet Magazine hebben geschreven, zoals nieuwtestamenticus Pieter Lalleman (die o.a. in de Weet schreef over apocriefe evangeliën) en astronoom Danny Faulkner (die in de Weet schreef over problemen met het oerknalmodel).

Kritische noot

Let op: niet alle sprekers van dit congres geloven in een jonge aarde. Hoewel de lezingen van deze sprekers niet over de leeftijd van de aarde zullen gaan, is het goed om dit in het achterhoofd te houden, mocht u het congres willen bezoeken.

Aanmelden

De entreekosten bedragen €10, en €7,50 voor studenten. Bij de entreeprijs zit een eenvoudige lunch inbegrepen. Aanmelden voor het congres kan op de website van Oorsprong.info. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Meer weten