Skip to main content

Hoi, bezoeker van Opwekking! Leuk dat je kennis wilt maken met Weet Magazine, het enige populairwetenschappelijke tijdschrift in Nederland met de Bijbel als uitgangspunt.

Er zijn al veel tijdschriften op de markt, ook veel christelijke. Tussen al die tijdschriften laat Weet Magazine een uniek geluid horen. Het is namelijk niet alleen een superleuk en mooi vormgegeven tijdschrift, maar het gaat in alles uit van de betrouwbaarheid van de Bijbel.

Dus ben jij als fan van Opwekking op zoek naar een verantwoord, christelijk alternatief voor Quest? Zoek dan niet verder. Weet biedt je een mix van artikelen over natuur, techniek en wetenschap.

Daarnaast lees je in het blad ook nog eens antwoord op allerlei lastige vragen over geloof en wetenschap, zoals:

  • Is er bewijs voor Jezus’ opstanding?
  • Stammen we echt van aapachtige wezens af?
  • Wat moet je denken van de oerknaltheorie?
  • Wanneer begint een mensenleven

Proefabonnement

Voor slechts €10 maak je een half jaar (3 nummers) kennis met dit leuke tijdschrift. Vul in het onderstaande formulier je gegevens in, en je ontvangt bij verschijning het nieuwste nummer van Weet Magazine! Het abonnement loopt na het halve jaar automatisch door. Je kunt na afloop van het proefabonnement op elk moment opzeggen. Hierbij hanteren we de wettelijke opzegtermijn van drie maanden, aangezien Weet tweemaandelijks verschijnt.

Deze actie geldt tot en met 31 augustus 2021. Wil je meteen een regulier abonnement (6 nrs.) afsluiten, klik dan hier.