Jaarabonnement + Israëlspecial

Profiteer van de Weet Israël-actie, en ontvang een jaar lang Weet Magazine + de prachtige Israëlspecial. En dat voor maar € 28,95!

Weet Magazine is een populairwetenschappelijk tijdschrift dat de leukste ontdekkingen uit natuur, wetenschap en techniek beschrijft vanuit een christelijk oogpunt. Het blad verschijnt tweemaandelijks en leest heerlijk weg. Je leest er antwoorden op vragen als:

  • Hoe kon Methusalem zo oud worden?
  • Waarom kan leven niet vanzelf ontstaan?
  • Hoe werkt het antiraketsysteem van Israël?
  • Welke vreemde ziekte trof Nebukadnezar?
  • Is er bewijs voor de opstanding van Jezus?

Bij aankoop van een abonnement op Weet Magazine via de Israël-actie krijg je de mooie Israëlspecial t.w.v. € 5,95 thuisgestuurd!

De Israëlspecial

Israël staat in het brandpunt van de belangstelling. Alle onrust in het Midden-Oosten zorgt ervoor dat iedereen wel een mening heeft over het kleine kustland aan de Middellandse Zee. Ook Weet Magazine publiceert regelmatig Israël-gerelateerde artikelen, en brengt zo haar lezers bij kennis.

In samenwerking met Christenen voor Israël heeft Weet Magazine in 2020 een fraaie Israëlspecial uitgebracht. Hierin staan een aantal artikelen die eerder in Weet Magazine verschenen. Bovendien zijn er enkele nieuwe artikelen aan de special toegevoegd. Of het nu gaat over antisemitisme, nieuwe gadgets die zijn uitgevonden door Joodse wetenschappers, opgravingen op de Tempelberg, of het Israëlische antiraketsysteem, Weet Magazine brengt je hierover bij kennis.

Voorwaarden Israël-actie

Abonneer je nu via deze Israël-actie voor maar € 28,95. Voor dat bedrag ontvang je een jaar lang Weet Magazine én de Israëlspecial. Na het eerste jaar is het abonnement op elk moment opzegbaar, met een opzegtermijn van 3 maanden. Zonder tegenbericht loopt het abonnement door en betaal je vanaf dan de reguliere jaarprijs. Voor 2022 is dat € 32,95.

Buitenland

Bij een abonnement op Weet Magazine in het buitenland verrekenen we de extra verzendkosten in de abonnementsprijs.

Vul hieronder je gegevens in