Probeer Weet Magazine

Beste bezoeker van Strandheem Festival, fijn dat je geïnteresseerd bent in Weet Magazine! Via deze pagina kun je een abonnement afsluiten. Je ontvangt dan elke twee maanden de nieuwste Weet.

Kun je de Bijbel nog vertrouwen? Klopt het wat je in de Bijbel leest, ook als het gaat over de schepping, zondeval en zondvloed? Allerlei wetenschappers willen je doen geloven dat de Bijbel het mis heeft. De mens is niet door God geschapen, maar is familie van de aap. Niet alleen ongelovigen zeggen dat; ook sommige evangelische en gereformeerde christenen promoten dit gedachtegoed. Wat is uw verweer? En dat van uw kinderen en/of kleinkinderen?

Weet Magazine 74

Christelijke identiteit

Weet Magazine is het enige Nederlandse populairwetenschappelijke tijdschrift met een christelijke identiteit, en is opgericht om u in zulke vragen op weg te helpen. Elke twee maanden leest u de mooiste artikelen over natuur, wetenschap, techniek en de Bijbel. U krijgt antwoord op allerlei luchtige (en lastige) vragen. Wanneer begint bijvoorbeeld een mensenleven? Hebben mens en dino samengeleefd? Hoe werkt een bionische arm? Is 5G schadelijk? Hoe oud is de aarde?

Sluit nu een abonnement af en ontdek het in Weet Magazine!

Vul hier je gegevens in