Jaarabonnement + 3 gratis nummers

Kies voor een jaar Weet Magazine + 3 gratis recente Weet-nummers, voor slechts €36,25.

Word nu Weet-abonnee en krijg drie recente Weet-nummers met een totale winkelwaarde van €19,50 gratis thuisgestuurd! Met Weet Magazine haalt u een leuk tijdschrift binnen dat voor elke leeftijd wel wat interessants bevat.

Benieuwd hoe de Weet eruitziet? Bekijk hier een gedeeltelijk inkijkexemplaar.

We sturen standaard de drie nieuwste nummers op. Wilt u andere Weet-nummers dan de drie nieuwste ontvangen? Zet dat dan in het opmerkingenveld aan het eind van het aanmeldformulier.

Voorwaarden

Na het eerste jaar is het abonnement op elk moment opzegbaar, met een wettelijke opzegtermijn van 3 maanden (opzeggen kan eenvoudig door middel van één mailtje of telefoontje, of via onze servicepagina). Zonder tegenbericht loopt het abonnement door en betaal je de reguliere jaarprijs. Voor 2024 is dat €36,25. Deze prijs geldt voor Nederland. Voor het buitenland worden de verzendkosten doorberekend, waardoor de abonnementsprijs hoger uitvalt.

“De Weet staat vol leuke en opbouwende artikelen over wetenschap en natuur, en laat zien dat het Bijbelse scheppingsgeloof wetenschappelijk erg sterk staat.”

kees van helden

Kees van Helden
Coördinator vereniging Kies Leven

Vul hieronder je gegevens in