Proefabonnement Weet Magazine

Beste lezer van de GezinsGids, leuk dat u (opnieuw) kennis wilt maken met het volledig vernieuwde Weet Magazine, het enige populairwetenschappelijke tijdschrift in Nederland met de Bijbel als onwrikbaar uitgangspunt. Maak gebruik van het scherpe proefabonnement dat automatisch stopt.

In een tijd waarin, ook in reformatorische kring, op basis van de wetenschap steeds meer vraagtekens worden geplaatst bij de betrouwbaarheid van de Bijbel, en waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een razend tempo opvolgen, laat Weet Magazine in alle rust een uniek geluid horen.

Wat is Weet?

Door middel van mooi vormgegeven en toegankelijk geschreven artikelen laat Weet zien dat je de Bijbel kunt vertrouwen, ook als het gaat om zaken als de schepping, zondvloed, wonderen, enzovoorts. Verder rust Weet je toe wat nieuwe technologische ontwikkelingen betreft. Wat kun je allemaal bereiken met AI? Zijn die ontwikkelingen allemaal wel zo wenselijk? Ook kom je er artikelen in tegen over pro-life, Israël, triggerende historische artikelen, en boeiende stukken over de natuur waarin je je verwondert over de schepping. Dit alles maakt Weet een verantwoord blad voor uzelf en uw (klein)kinderen.

Volledig vernieuwd!

De Weet is sinds het februarinummer 2024 in een nieuw jasje gestoken. Dezelfde interessante inhoud, maar dan met een frisse look. Ook is er sinds kort een nieuwe rubriek, waarbij we leuke of handige gadgets op de pijn… eh, testbank leggen.

Aanbieding: half jaar voor €12,50

Daar komt nog bij dat de Weet zeer betaalbaar is. Voor slechts €12,50 maakt u kennis met dit leuke tijdschrift. U ontvangt dan een half jaar (3 nummers) lang de Weet, waarna dit proefabonnement automatisch stopt. Vul dus snel in het formulier je gegevens in, en geniet van wat Weet je te bieden heeft.

Vul hier je gegevens in: