Mens

De tien ‘musthaves’ voor jouw vakantie!

op

Heerlijk, die zomervakantie. Benen strekken, genieten in je hangmat, op het strand, in de tuin of rondtrekkend. Weet Magazine heeft 10 handige uitvindingen op een rijtje gezet waar (bijna) iedere vakantievierder iets aan heeft.

1. Hangmat-tent
Ga je kamperen? Dan is de Tentsile Stingray echt wat voor jou! Met deze originele tent kun je kamperen op hoogte. Je zit hoog en droog en kunt ook nog eens genieten van het wijde uitzicht om je heen. In de tent is ruimte voor drie personen. Een goede Tentsile Stingray is voor ongeveer 550 euro te verkrijgen.

Weet meer:
http://www.tentsile.com/products/stingray-tree-tent

2. Beach-Vault
In de zomer is het vaak strandweer. Maar wie past er op de waardevolle spullen zoals je smartphone en je portemonnee als jij met je ogen dicht geniet van de zon? Met de Beach Vault hoef je daar helemaal niet over na te denken. Je stopt er al je waardevolle spullen in. Vervolgens graaf je ‘em in het zand en leg je de bijgeleverde handdoek en kussen erop. En…? Niets meer van te zien… Je kunt rustig slapen of genieten van de zon.

Weet meer:
http://www.dailymail.co.uk/travel/article-2639541/Could-finally-end-hiding-valuables-towel-Entrepreneur-invents-ULTIMATE-beach-gadget.html

3. Hangmat-rugzak
Ga je als bergbeklimmer op wandelvakantie? Dan is het een goed idee om de HackedPack aanschaffen. Deze uitvinding van de Amerikaanse wereldreiziger Nick Scroggs is een rugzak met een ingebouwde hangmat. Ben je moe van de wandeltocht of wil je genieten van het uitzicht? Dan kun je de rugzak uitrollen en aan een boom hangen. Je zou bijna niet meer verder willen trekken!

Weet meer:
http://hackedpack.com/

4. Windcatcher
Oh nee, je elektrische pompje werkt niet meer. Hoe krijg je dat luchtbed opgepompt? Buiten adem en naar lucht happend probeer je je luchtbed zelf maar op te blazen. Puff…. Bespaar je de moeite! Met de Windcatcher Air Bed is al die moeite echt niet nodig. Dit speciale luchtbed is een uitvinding van de kampeerder Ryan Frayne. Hij bedacht een luchtbed met een speciaal ventiel. Het volume van de lucht die in dit ventiel geblazen wordt, is tien tot vijftien keer meer dan de lucht die eigenlijk uit je longen komt. Een eitje dus om dat luchtbed op te blazen!

Weet meer:
www.weet-magazine.nl/Windcatcher

Fiets-vouwwagen
Als je nog geen rijbewijs hebt en toch met een aanhanger wilt gaan kamperen, kun je deze vakantie actie gaan ondernemen. Voor zulke fiets- en kampeerfans is de Midget Bushtrekka een geweldige uitvinding. Dit is een handige aanhangwagen achter je fiets. Het bevat een grote opslagruimte en een tent die je binnen enkele seconden kunt opzetten. Er past zelfs een matras in de tent. Het is wel wat harder doortrappen: de vouwwagen weegt zonder inhoud al zesentwintig kilo.

Weet meer:
http://www.amazon.com/Kamp-Rite-Bushtrekka-Bicycle-Trailer-Oversize/dp/B002KKBT9Y

Bagageweegschaal
Het is misschien weleens gebeurd dat je op vliegvakantie ging en er op het vliegveld achterkwam dat je koffer veel te zwaar was. De kosten die een vliegmaatschappij dan eist, zijn torenhoog. Om die kosten te voorkomen, ontwierp Selma Durand een mini-weegschaal. Deze weegschaal zit verstopt in het handvat van je koffer. Je kunt dus voor je vertrek heel makkelijk checken of je koffer niet te zwaar is.

Weet meer:
http://www.selmadurand.com/page_weighing.html

Koffer-step
Om bij de koffers te blijven: er is nog een leuke uitvinding! De Micro Luggage Reloaded Stepkoffer! Dit is een koffer en step in één, zodat jij je gemakkelijk snel kan verplaatsen op het vliegveld en bij je vakantieadres. Je hoeft geen zware koffers meer te sjouwen, maar je kunt je al steppend voortbewegen. De koffer is, met een laptop sleeve en een speciaal vak voor kleding, heel functioneel. De stepkoffer heeft een inhoud van zesentwintig liter en mag als handbagage mee in het vliegtuig. Op het achterwiel van de koffer zit een rem, zodat je altijd af kunt remmen. De stepkoffer kost 299,95 euro.

Weet meer:
http://www.megagadgets.nl/micro-luggage-stepkoffer.html

Vertaal-app
Voor het geval je naar het buitenland gaat en denkt de taal niet goed te beheersen: No problem! Download gewoon de Word Lens app. Deze app werkt heel eenvoudig. Stel dat je langs een poster komt met informatie in een voor jou onbegrijpelijke taal, dan maak je gewoon een foto met je telefoon. Vervolgens vertaalt de app de tekst in je moedertaal en jij bent weer helemaal op de hoogte van de informatie. De app is gratis te downloaden voor Adroid en iOS.

Weet meer:
http://questvisual.com/

Mega-hangmat
En blijf je gewoon thuis? Je hoeft echt niet ver weg om een relaxte vakantie te krijgen. Schaf de Mega Hammock aan en luier samen met je vrienden en familie gewoon in je achtertuin. De enorm grote hangmat van vijf en half bij twee en half meter kun je overal ophangen. Zo geniet je van je welverdiende zomervakantie. De Mega Hammock is in verschillende kleuren te koop voor 284 euro.

Weet meer:
http://www.hummingbirdhammocks.com/store/p2/Mega_Hammock.html

Opblaas-lounge
Cocktails, een ondergaande zon, barbecueën en veel gezelligheid… Ben je van plan om deze zomer nog een tuinfeestje te geven? Dan is de AirLounge echt wat voor jou! Deze opblaasbare bank voor vijftien of dertig personen kun je op verschillende locaties in Nederland huren vanaf 339 euro, maar je kunt er ook één kopen. Schrik niet: dat kan vanaf 5399 euro. Compleet met bijgeleverde pomp die de bank binnen een kwartier opblaast. Laat je vrienden maar komen!

Weet meer:
http://www.beach7.nl/airlounge/nl/

Vul hieronder uw gegevens in

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

<script src=”https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.0/jquery.min.js“></script> <script type=”text/javascript” src=”https://webforms.aboportal.nl/Form/areas/frontend/scripts/iframeResizer.min.js“></script> <script> jQuery(function($){ $(“.AboIframeabonneerACTIE4″).iFrameResize([{ autoResize: true, enablePublicMethods: true, sizeWidth: false, log: true, interval: 36, checkOrigin: false }]); }) </script> <iframe id=”AboIframeabonneerACTIE4″ class=”IframeSizeVer AboIframeabonneerACTIE4″ src=”https://webforms.aboportal.nl/Form/abonneer/weetmagazine-ACTIE4/nl-BE?stylesheet=/Form/Areas/FrontEnd/Content/CSSalt/weetmagazine.css&codekorting=hide” width=”100%” frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

 

MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.


 

 

MACHTIGING DIGITALE FACTUUR

Vul hieronder uw gegevens in.

Let op! Vul alle vereiste vakjes in, anders wordt je oplossing niet verzonden. Pas als je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt, weet je zeker dat je inzending goed is aangekomen bij Weet Magazine.